Catering og Abonnement

Vil du ha smoothie på jobben? Smoothies er en fin måte å krydre arbeidsdagen på. Stappfulle av sunne næringsstoffer, som  øker energinivået ditt og gir deg massevis av vitaminer fra frokost til kvelds. I tillegg er det så godt at man får vann i munnen bare av tanken. Vår meny og våre smoothies er utviklet i over 10 år. 

Hvordan kan et smoothie abonnement hjelpe på arbeidsplassen?

Øk konsentrasjonsevnen flere nivå

Har du noengang opplevd at øyelokkene blir ekstra tunge etter lunsj og i arbeidsdagens siste timer, og hvor du tyr til en kopp kaffe for å holde ut. Kanskje en sjokoladebit også?

Tyr du til frukt og grønnsaker, så vil fruktosen, som er det naturlige sukkeret i frukt fylle opp blodsukkernivået ditt igjen langsommere, men jevnere enn med raffinert sukker. Du kan kanskje si at frukt og grønt fjerner toppene og bunnene og holder deg jevnt mere oppe enn sjokolade, kjeks, kaffe og annet søtt.
Les mer om det her 5 matvarer som gjør deg smartere

Lykkelige arbeidere gir lykkelige sjefer

 
Noengang hørt ordtaket: Enhver suksessfull organisasjon forstår at en lykkelig stab er essensielt for å opprettholde en sunn business. Ingenting lyser opp arbeidsdagen mer enn deilig, delikat og sunn smoothie til lunsjen. 

Det er det sunneste valget

Visste du at 9 av 10 nordmenn ikke spiser nok grønnsaker og frukt. Hvor mange av dine kolleger er sulteforet på sunne vitaminer og mineraler? Hvordan tror du energinivået er hos de med lavest score? For ikke å snakke om helsen.

Vi har over 15 forskjellige sorter. Alt fra superpopulære Asian Dream til supersunne Love Red : Love Green.

Smoothies fra The Smoothie Factory kan leveres i forskjellige former:

Levering i flasker

Bedriftsabonnenter kan få smoothiene levert i flasker med forseglet kork. Ansatte kan nyte sin iskalde smoothie gjennom hele dagen.

Vi lager smoothies på arrangementet ditt

Vi tar med vår reiseblender, noen ansatte og vips så serverer vi smoothien mens kundene dine ser dem bli laget. 

Vi leverer store volum

Vi kan levere i store volum til kantiner og spisesaler. Helt opp til et par hundre ansatte. 

Lukk meny