Inviter The Smoothie Factory på festen

Vi er kanskje ikke verdens beste dansere, men våre smoothies bryter isen og gjør det lett å le og prate. The Smoothie Factory passer alt fra arrangement til bursdag og andre selskapeligheter. 

Hvis det er en spesiell anledning...
gjør noe spesielt ut av det....

Fra forrett til dessert

Vi har utviklet og perfeksjonert menyen vår gjennom 10 år og den blir aldri ferdig. Likevel er vi stolte over å ha kommet så langt at vi nå kan servere med så stor bredde i smak. Surt, bittert, søtt eller syrlig. Vi har det…

Kast godteriet. Endelig noe sunt som ungene liker. 

Passer alle arrangement

Smoothies kompletterer lunsjen, brunsjen eller middagen perfekt. Vi spesialiserer oss på levering til arrangementer, selskaper og events, inkludert: 

  • Bursdag
  • Dåp
  • bryllup
  • konfirmasjon

Vi har samarbeidet med The Smoothie Factory på flere store eventer, og dette har blitt veldig godt mottatt hos våre kunder. Sophie i TSF har strukket seg langt for å tilfredsstille kundens og våre ønsker, og har også kommet med kreative innspill som har bidratt til å løfte opplevelsen for deltagerne ytterligere. 

Vi kan trygt anbefale andre å benytte The Smoothie Factory på små og store arrangementer

Knut

Norge Event AS

Når vi startet opp i 2013 innledet vi et samarbeid med The Smoothie Factory. Både medlemmer og ansatte er svært fornøyd med produktene og servicen de leverer, og er regelmessig innom The Smoothie Factory etter en god treningsøkt. Smoothiene scorer svært høyt på smak og konsistens, og siden utvalget er stort er det ikke vanskelig å finne noe som passer, enten man er ute etter noe sunt og næringsrikt eller noe som bare er kos. Hyggelige mennesker som vet hva de driver med er alltid bra, og jeg anbefaler The Smoothie Factory på det varmeste.

Michalis

Daglig leder, Mudo Gym

Lukk meny